Menú Grups

ENTRANTS

  • Foie acaramel·lat
  • Figa amb mascarpone i sardina fumada
  • Vinagreta de coco i ametlles amb gambes
  • Albergínia amb seitons i vinagreta de miso
  • Cecina amb orenga i oli d’oliva verge
  • Croquetes de confit d’ànec

PLATS

  • Tac de bou de Nebraska amb oli de romaní
  • Bacallà amb pil pil i romesco
  • Melós de vedella amb crema de patata
  • Tonyina curada a la sal amb tomàquet fresc
  • Steak Tàrtar

(un segon a escollir)

POSTRES

  • Trufa de xocolata a la taronja amarga
  • Sopa freda de mango amb xarrup de llimona
  • Panaccota de tè macha amb gelat de sèsam negre

 

 

 

 

    •                             preu per persona
    •                            (aigua, vi i cafès inclosos) – 35 

Consulta també