de la terra, les plantes i el clima

VINS I CAVES

El nostre país és mediterrani i el vi forma part de la nostra cultura gastronòmica amb tanta força com l’oli d’oliva o la sal. Som un dels principals productors de vi del món i tenim caldos de gran qualitat.

Al Goliard no entenem un bon menjar sense un bon vi que l’acompanyi. Així la carta de vins i caves que tenim, si bé no és extensa sí és elaborada, cuidada i l’hem anat fent amb el pas dels anys.

Les denominacions d’origen i les varietats de raïm són els elements que hem fet servir per a crear-la atès que aquests elements juntament amb el clima defineixen cada ampolla que obrim.

Sense voler ser exhaustius intentem tenir vins de les varietats autòctones i de proximitat juntament amb les internacionals que tant bons crus donen any rere any.

Finalment seguim una filosofia de contenció de manera que beure un vi sigui una experiència agradable i quotidiana com sempre ha sigut a casa nostra.

LICORS

Un licor o una copa són plaers que ens permetem de tant en tant per acabar un bon àpat o senzillament per gaudir per una estona dels sabors i efectes d’uns beuratges potents i molt saborosos.

Ben elaborats i seguint les tradicions o amb les innovacions en el terreny dels espirituosos són una experiència per si mateixos.

Vins dolços, whisky, ginebres i els seus bessons els gintònics, vodka, brandis, conyacs, roms, tequiles, mezcals i aiguardents de bona qualitat ens permeten obrir altres experiències, en la conversa de la sobretaula, abans de sortir de nit o en la intimitat d’aquell instant.

Consulta també