Menú diari – 13,90 €

( 18 juliol 2017 ) 

ENTRANTS

  • Tagliatelles amb carxofes i pernil
  • Pastís de rap i espiacs amb maionesa de cítrics
  • Sopa freda de meló amb cruixent de pernil
  • Tomàquet amb vinagreta de verdures, mozzarella i olives negres
  • Lasanya de patates confitades i brandada de bacallà
  • Amanida verda
  • Figues, mascarpone i sardina fumada  (suplement 3e)
  • Foie acaramelat (suplement 4e)
  • Salmó mariant amb vinagreta d’algues (suplement 3e)
  • Carpacció de gambes amb gambes (suplement 3e)

PLATS

  • Fricandó amb moixernons
  • Llom de lluç a la donostiarra
  • Cruixent de confit d’ànec amb poma rostida
  • Tartar de llobarro i corball amb fonoll
  • Llenguado a la planxa
  • Pit de pollastre o botifarra
  • Calamars a la planxa amb bolets i botifarra negra (suplement 4€)
  • Fulles de bacallà amb romesco i pil pil (suplement 3e)
  • Tàrtar de carn amb encenalls de Foie  (suplement 3e)
  • Espatlla de xai rostida a baixa temperatura (suplement 3e)

POSTRES

  • Fruita de temporada
  • Iogurt amb melmelada de nabius
  • Mel i mató
  • Profiteroles amb xocolata
  • Gelat
  • Sorbet

Els nostres menús canvien cada dia

La màxima qualitat, cuina creativa, dinàmica, de proximitat

Consulta també