Menú diari – 14,50 €

(  13 octubre 2017 ) 

ENTRANTS

  • Lasanya de patates confitades i brandada de bacallà
  • Verdures thai amb pollastre
  • Tartar de tom`quet amb anxoves i formatge de Maó
  • Patè amb amanida d’espnacs, ruca, nous i formatge de cabra
  • Amanida verda
  • Figues, mascarpone i sardina fumada  (suplement 3€)
  • Carpaccio de gambes amb gambes (suplement 3€)
  • Camembert rostit (suplement 4€)
  • Croquetes de confit d’ànec (suplement 4€)

PLATS

  • Entrecot a la planxa amb mantega d’herbes i parmesà
  • Motlle de sushi de tonyina i alvocat
  • Filets de lluerna fresca a la gallega
  • Llom a la sal amb vinagreta de cacahuets
  • Xai rostit amb crema de patata
  • Filets d’orada fresca a la donostiarra
  • Pit de pollastre o botifarra
  • Tac de bou a la planxa amb oli de romaní i parmesà (suplement 3€)
  • Espatlla de xai rostida a baixa temperatura (suplement 4e)
  • Tàrtar de carn amb encenalls de Foie  (suplement 3e)
  •  Fulles de bacallà amb pil pil i romesco (suplement 3e)

POSTRES

  • Fruita de temporada
  • Iogurt amb melmelada de nabius
  • Mel i mató
  • Profiteroles amb xocolata
  • Gelat
  • Sorbet

Els nostres menús canvien cada dia

La màxima qualitat, cuina creativa, dinàmica, de proximitat

Consulta també