Menú diari – 14,50 €

(  31 octubre 2017 ) 

ENTRANTS

  • Patates emmascarades
  • Coca d’albergínia escalivada i formatge de cabra
  • Amanida de mongetes tendres, parmesà i vinagreta de pinyons
  • Espàrrecs blancs, navalles i vinagreta d’ametlles
  • Amanida verda
  • Figues, mascarpone i sardina fumada  (suplement 3€)
  • Carpaccio de gambes amb gambes (suplement 3€)
  • Camembert rostit (suplement 4€)
  • Croquetes de confit d’ànec (suplement 4€)

PLATS

  • Entrecot a la planxa amb mantega d’herbes i parmesà
  • Palometa fresca a la planxa
  • Galtes de porc en civet
  • Tartar de sallmó i verdurres
  • Pit de pollastre
  • Tac de bou a la planxa amb oli de romaní i parmesà (suplement 3€)
  • Espatlla de xai rostida a baixa temperatura (suplement 4e)
  • Tàrtar de carn amb encenalls de Foie  (suplement 3e)
  •  Fulles de bacallà amb pil pil i romesco (suplement 3e)

POSTRES

  • Fruita de temporada
  • Iogurt amb melmelada de nabius
  • Mel i mató
  • Profiteroles amb xocolata
  • Gelat
  • Sorbet

Els nostres menús canvien cada dia

La màxima qualitat, cuina creativa, dinàmica, de proximitat

Consulta també