Menú diari – 14,50 €

( 21 setembre 2017 ) 

ENTRANTS

  • Ravioli d’espàrrecs amb crema de formatges
  • Tomàque confitat, remolatxa i sardina fumada
  • Xató
  • Crema de carbassó amb cruixent de pernil
  • Tres humus (pebrot, espinacs i olives)
  • Amanida verda
  • Figues, mascarpone i sardina fumada  (suplement 3e)
  • Rossinyols amb gambes (suplement 4e)
  • Camembert rostit (suplement 4e)
  • Croquetes de confit d’ànec (suplement 4e)

PLATS

  • Fricandó amb barreja de bolets secs
  • Llom de lluç fresc a la donostiarra
  • Pit de pollastre al forn amb mel, mostassa i romaní
  • Daus de tonyina marinats amb soja i amanida de sitakes
  • Xile amb carn i arròs
  • Pit de pollastre o botifarra
  • Tac de bou a la planxa amb oli de romaní i parmesà (suplement 3€)
  • Llom de rap a la planxa amb verdures en escabetx (suplement 4e)
  • Tàrtar de carn amb encenalls de Foie  (suplement 3e)
  • Peus de porc i escamarlans a la planxa sense feina (suplement 3e)

POSTRES

  • Fruita de temporada
  • Iogurt amb melmelada de nabius
  • Mel i mató
  • Profiteroles amb xocolata
  • Gelat
  • Sorbet

Els nostres menús canvien cada dia

La màxima qualitat, cuina creativa, dinàmica, de proximitat

Consulta també