Carta

Els nostres plats


GAMBES, DAIKON, KIMXI I VINAGRETA D´ÁLGUES …8,00

FOIE CARAMEL·LITZAT.....13,00

SALMÓ MARINAT AMB SALSA NAM JIM.........8,50

ALBERGÍNIES ROSTIDES, HUMUS DE CIGRONS, FETA I SALSA D´IOGURT.....7,00

CROQUETES DE CONFIT D’ÀNEC …..1,70u

CROQUETES DE CALAMAR AMB TINTA…..1,90u

CROQUETA DE CALÇOT…….1,60u

PLAT DE CROQUETES……….10,40

CASSOLETA DE CAP I POTA.....7,50

CECINA AMB ORENGA I OLI VERGE.....9,50

HUMUS NEGRE  DE LLENTIES AMB POP A LA GALLEGA.....8,00

CRESTES CRUIXENTS DE VERDURES AMB SALSA PONZU .....9,00

BIKINI DE PEUS DE PORC .....8,00

BACALLÀ I PATATA CONFITADA GRATINAT AMB ALLIOLI D’ALL ESCALIVAT.....14,00

BROTXETA DE CALAMAR  AMB BOLETS I BOTIFARRA NEGRA .....12,00

TÀRTAR DE CARN TRADICIONAL O AMB ENCENALLS DE FOIE.....13,00

PINXO DE POP I PANXETA A LA PLANXA AMB CREMA DE PATATA.....14,00

TALLADA DE VEDELLA DE GIRONA AMB MANTEGA D’OLIVES NEGRES, PARMESÀ I ORENGA…..14,00

MEDALLÓ D’ESPATLLA DE XAI ROSTIT A BAIXA TEMPERATURA

AMB HUMUS D’ALBERGÍNIES  I TSATSIKI.....13,50

Postres


TRUFA DE XOCOLATA .........5,60

PINYA CARAMEL·LITZADA AMB GELAT DE IOGURT......5,00

BUNYOLS DE VENT AMB CREMA PASTISSERA.....5,60.

MOUSSE DE XOCOLATA AMB OLI, SAL I CRUMBLE.....6,90

TORRADA DE SANTA TERESA AMB GELAT..........5.00