Carta

Els nostres plats


ENSALADILLA RUSSA AMB ANXOVES

CROQUETES DE CONFIT D´ÀNEC

BURRATINA AMB RUCA, PINYONS I TOMÀQUETS SECS

CASSOLETA DE CAP I POTA

BUNYOLS DE BACALLÀ AMB ROMESCO

CASSOLA DE BOLETS DE TEMPORADA

POTA DE POP I PANXETA A LA PLANXA AMB CREMA DE PATATA I PEBRE VERMELL DOLÇ

PATATES BRAVES PALLA AMB CALAMARS PALLA

PEUS DE PORC A LA PLANXA I GAMBES SENSE FEINA

STEAK TARTAR TRADICIONAL O AMB ENCENALLS DE FOIE

ESPATLLA DE XAI ROSTIDA 12 H AMB VERDURAS DE TEMPORADA

TAC DE BOU AMB OLI DE ROMANÍ I PARMESÀ

LLOM DE CANGUR A LA PLANXA AMB VINAGRETA DE CURRI I POMA

TONYINA CURADA A LA SAL I ROMANÍ AMB SALSA DE TOMÀQUET FRESC

CALAMARS A LA PLANXA AMB BOTIFARRA NEGRA I BOLETS

TAC DE BACALLÀ CONFITAT AMB PIL PIL DE ALL NEGRE I ROMESCO

MELÓS DE VEDELLA AMB CREMA DE PATATA

CASSOLA GAMBES I SÍPIA AL ALLET

CRESTES JAPONESES CRUIXENTS DE VERDURES

HUMUS NEGRE DE LLENTIES AMB POP A LA GALLEGA

CARPACCIO DE GAMBA AMB GAMBES A LA PLANXA

PERNIL DE GLA AMB PA AMB TOMÀQUET

ANXOVES AMB PA AMB TOMÀQUET

CECINA AMANIDA AMB ORENGA I OLI D´OLIVA VERGE

FOIE ACARAMEL-LAT

CAMEMBERT ROSTIT

Postres


CRUIXENT DE POMA AMB XANTILLI

BUNYOLS DE VENT AMB CREMA PASTISSERA

MOUSSE DE XOCOLATA AMB OLI I CRUMBLE

PANNA COTTA TRADICIONAL

TRUFA DE XOCOLATA A LA TARONJA AMARGA

PINYACARAMELITZADA AMB GELAT DE IOGURT

GOTET DE XARRUP DE GIN TÒNIC