Carta
Els nostres plats
ROSTA DE PA AMB TOMÀQUET AMB PERNIL DE GLA.....7.00
SÍPIA I PATATES PALLA A LA BRAVA .......9.75
CAUSA LIMENYA .........7.00
VIEIRES A LA PLANXA AL LLIMONA MAB CRUIXENT DE PERNIL ...........10.50
ANXOVES D’EN XILU AMB PA DE VIDRE AMB TOMÀQUET......10.00
GAMBA A LA PLANXA AMB GASPATXO DE FESTUCS I MUSCLOS AMB VINAGRETA DE COCO I CURRI VERD........13,OO
CRESTES JAPONESES CRUIXENTS
DE VERDURES ........10.00
ALBERGÍNIES MARINADES AMB STRACCIATELLA I ANXOVES........8,50
CASSOLETA DE CAP I POTA............8.50
CAMEMBERT ROSTIT....13.5
FOIE CARAMEL·LITZAT.....14,00
SALMÓ MARINAT AMB SALSA NAM JIM.........9,50
CROQUETES DE CONFIT D’ÀNEC …..1,85u
CROQUETA D'ALBERGINIA ESCALIVADA AMB ROMESCO…….1,75u
PLAT DE CROQUETES……….7,40
CECINA AMB ORENGA I OLI VERGE.....9,50
HUMUS NEGRE DE LLENTIES AMB POP A LA GALLEGA.....8,00
BIKINI DE PEUS DE PORC .....9,50
BACALLÀ I PATATA CONFITADA GRATINAT AMB ALLIOLI D’ALL ESCALIVAT.....15,00
BROTXETA DE CALAMAR AMB CEBA , PINYONS I SOBRASSADA .....15,00
TÀRTAR DE CARN TRADICIONAL O AMB ENCENALLS DE FOIE.....14,00
PINXO DE POP I PANXETA A LA PLANXA AMB CREMA DE PATATA.....15,00
TALLADA DE VEDELLA DE GIRONA AMB MANTEGA D’OLIVES NEGRES, PARMESÀ I ORENGA…..15,00
ESPATLLA DE XAI ROSTIDA A BAIXA TEMPERATURA AMB HUMUS D’ALBERGÍNIES I TSATSIKI.....16,50
Postres
TRUFA DE XOCOLATA .........5,60
PINYA CARAMEL·LITZADA AMB GELAT DE IOGURT......5,00
BUNYOLS DE VENT AMB CREMA PASTISSERA.....5,60.
MOUSSE DE XOCOLATA AMB OLI, SAL I CRUMBLE.....6,90
TORRADA DE SANTA TERESA AMB GELAT..........5.00



