Carta

Els nostres plats


ROSTA DE PA AMB TOMÀQUET AMB PERNIL DE GLA.....7.00

SÍPIA I PATATES PALLA A LA BRAVA .......9.75

CAUSA LIMENYA .........7.00

VIEIRES A LA PLANXA AL LLIMONA MAB CRUIXENT DE PERNIL ...........10.50

ANXOVES  D’EN XILU  AMB PA DE VIDRE AMB TOMÀQUET......10.00

GAMBA A LA PLANXA AMB GASPATXO DE FESTUCS I MUSCLOS AMB VINAGRETA DE COCO I CURRI VERD........13,OO

CRESTES JAPONESES CRUIXENTS

DE VERDURES ........10.00

ALBERGÍNIES MARINADES AMB STRACCIATELLA I ANXOVES........8,50

CASSOLETA DE CAP I POTA............8.50

CAMEMBERT ROSTIT....13.5

FOIE CARAMEL·LITZAT.....14,00

SALMÓ MARINAT AMB SALSA NAM JIM.........9,50

CROQUETES DE CONFIT D’ÀNEC …..1,85u

CROQUETA D'ALBERGINIA  ESCALIVADA AMB ROMESCO…….1,75u

PLAT DE CROQUETES……….7,40

CECINA AMB ORENGA I OLI VERGE.....9,50

HUMUS NEGRE  DE LLENTIES AMB POP A LA GALLEGA.....8,00

BIKINI DE PEUS DE PORC .....9,50

BACALLÀ I PATATA CONFITADA GRATINAT AMB ALLIOLI D’ALL ESCALIVAT.....15,00

BROTXETA DE CALAMAR  AMB CEBA , PINYONS I  SOBRASSADA .....15,00

TÀRTAR DE CARN TRADICIONAL O AMB ENCENALLS DE FOIE.....14,00

PINXO DE POP I PANXETA A LA PLANXA AMB CREMA DE PATATA.....15,00

TALLADA DE VEDELLA DE GIRONA AMB MANTEGA D’OLIVES NEGRES, PARMESÀ I ORENGA…..15,00

ESPATLLA DE XAI ROSTIDA A BAIXA TEMPERATURA AMB HUMUS D’ALBERGÍNIES  I TSATSIKI.....16,50

Postres


TRUFA DE XOCOLATA .........5,60

PINYA CARAMEL·LITZADA AMB GELAT DE IOGURT......5,00

BUNYOLS DE VENT AMB CREMA PASTISSERA.....5,60.

MOUSSE DE XOCOLATA AMB OLI, SAL I CRUMBLE.....6,90

TORRADA DE SANTA TERESA AMB GELAT..........5.00